全方位動漫電玩評論站 方墨ACG Multi-angle Anime, Comic and Game critic web-zine since 2001

format Cafe 方墨茶館

查看: 2814|回復: 4

原紗央莉、周防雪子來港拍玉蒲團

茶館伙計

方墨單車部(?)

http://www.hkreporter.com/talks/thread-958976-1-1.html
知道她們是誰的話,你已經是一名健康大人(爆)
PSO2 5船 コナタ
よろしく~

茶館部長

Server Side Error

我不知道誰是灰姑娘啦~~ (拖

茶館友好

信錯顧問

QQ
燒藥丸早兩個禮拜已經喺佢個網台節目度大吹呢部片有幾大堆頭大製作,又話3D又話仲有「陀地」秘密武器
仲話個劇本點正點正,點親自改三次,又駛十幾皮做story board,又點笑得嚟有劇情云云
香港啲三級片搵次正正經經拍套淨肉嘅中國古裝cosplay片俾我睇得唔得嘅啫 〜_〜b
老C化的皮已收,無關方墨的請找信錯顧問
B

茶館部長

美食部主廚

淨肉cosplay淨係引到班AV佬入場吖嘛(喂
這次SOD包女就...well,我向來都對港產片拍四大咸書無乜性趣
今次老燒揸旗,至少唔會有金瓶梅時上原カエラ跳脫衣舞爆笑宣傳吧...(自己走
我個blog
我有份嘅blog
宣傳下...現職(誤)

聲優病毒世衛標準等級2014(獨斷惡搞)
超5級:花澤病毒
第5級:釘宮病毒
第3級:雨宮病毒
第2級:竹達病毒(擴散停滯中)、能登病毒
第1級:茅野病毒(擴散停滯中)

茶館嘉賓

一生一世為貓奴

現在這年代不可以只是找男人錢了, 也要找女人錢, 所以男角們也練成六舊腹肌