全方位動漫電玩評論站 方墨ACG Multi-angle Anime, Comic and Game critic web-zine since 2001

format Cafe 方墨茶館

查看: 1810|回復: 4

美女恐龍妹 DX~~~最新一期

茶館新客

美女恐龍妹 DX~~~最新一期

我想問大家有冇睇呢本書?
我剛剛買咗最新一期, 點解書后有几頁炎尾燃和星紅的漫畫? 係邊個畫?
同理星紅的真人版, 真的是女人嗎?

另外, 請問什麽是------------傲嬌? 出處? 是中文定日語漢字?

謝謝

茶館伙計

方墨單車部(?)

Originally posted by bukaka at 2008-5-9 10:52 AM:
我想問大家有冇睇呢本書?
我剛剛買咗最新一期, 點解書后有几頁炎尾燃和星紅的漫畫? 係邊個畫?
同理星紅的真人版, 真的是女人嗎?

另外, 請問什麽是------------傲嬌? 出處? 是中文定日語漢字?
...

關於最後的問題.
http://zh.wikipedia.org/w/index. ... C&variant=zh-tw

其實好多用字都可以在此找到,就算Wiki無gxxgle或yahxx都可以幫到你.
PSO2 5船 コナタ
よろしく~

茶館部長

天九促進委員會 方墨支部部長 ...

美女恐龍妹 DX 同漫畫狂係響同一本月刊上面連載

茶館新客

咁, 個几頁炎尾燃和星紅的漫畫係楠桂定島本和彥畫?

茶館部長

天九促進委員會 方墨支部部長 ...

没看很久了, 不過炎尾真的助拳並不出奇.